Hidhini një sy paketës tonë fantastike:

  • SHËRBIM PROFESIONAL
  • GUIDË RRETH STAMBOLLIT

  • HOTEL LUKSOZ

  • KLINIKË PROFESIONALE

  • ÇMIME MODESTE

  • GARANCI 100% QË DO MBETENI TË KËNAQUR

Hidhini një sy paketës sonë fantastike:

SHËRBIM PROFESIONAL

GUIDË RRETH STAMBOLLIT

HOTEL LUKSOZ

KLINIKË PROFESIONALE

ÇMIME MODESTE

GARANCI 100% QË DO MBETENI TË KËNAQUR

Na Kontaktoni

Si të procedoni në momentin që na zgjidhni ne si klinikën tuaj për të riftuar flokët tuaj dhe një pamje më të re dhe me të këndshme…

Hapi i parë: Kontakti me ne

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet telefonit apo WhatsApp-it.

Na dërgoni 3 foto të flokëve tuaj si shembujt më poshtë:

Ne i shqyrtojmë fotot tuaja dhe rekomandojmë trajtimin e përshtatshëm për ju.

Hapi i dytë: Planifikimi i udhëtimit

Bashkarisht vendosim një datë të përshtatshme për vizitën tuaj në Stamboll dhe për të kryer trajtimin. Ne përgatisim çdo gjë para trajtimit tuaj duke përfshirë dhe hotelin ku do qëndroni.

Hapi i tretë: Udhëtimi

Pasi keni prerë biletat dhe na dërgoni të dhënat e biletës suaj, ne kujdesemi që ju të keni transportin e siguruar në momentin e mbërritjes në Stamboll dhe deri në ditën e fundit të vizitës dhe kthimit në aeroport.

Hapi i katërt: Trajtimi

Një ditë përpara ndërhyrjes ne sigurohemi që të zhvillohet konsultimi përballë me doktorin dhe kryejmë gjithashtu disa analiza gjaku. Në ditën e ndërhyrjes do jemi gati për të kryer mbjelljen e flokëve.

Hapi i pestë: Pas Trajtimit/ Mbetemi në Kontakt

Ne do ju kontaktojmë edhe pas përfundimit të mbjelljes së flokëve për tu sigurar që procesi është në vazhdim e sipër dhe se çdo gjë po shkon siç duhet.

Na Kontaktoni