7 mënyrat se si mund të ndryshojë jeta juaj pas mbjelljes së flokëve

Rënia e flokëve prek mijëra njerëz, gjininë mashkullore dhe atë femërore gjithashtu. Përpos shkakut kryesor të rënies së flokëve i cili është i trashëguar, rënia e flokëve mund të ndodhë gjithashtu edhe nga mungesa e disa vitaminave në organizëm, nga stresi apo nga hormonet. Flokët që preken nuk janë vetëm flokët e kokës, por qimet [...]