Ne jemi të specializuar në kujdesin ndaj flokëve, duke u fokusuar në mbjelljen e tij dhe ofrojmë 100% sukses të garantuar në një nga klinikat më të njohura në Stamboll.

Ne përfaqësojmë klinikën e Dr Serkan Aygin!

Dr. serkan Aygin sitting
Doktor Serkan Aygin është një nga doktorët më të mirë në fushën e tij dhe punon me teknologjinë e avancuar FUE. Ai ka eksperiencë prej disa vitesh dhe u ka shërbyer mijëra pacientëve në mbarë botën.

Doktor Serkan Aygin ka fituar famë për arsye të punës me mini folikula dhe me teknologjinë FUE( Nxjerrja e Njësisë Folikulare).

Doktor Serkan u lind më 1968.

Ai u diplomua në universitetin e Stambollit(Istanbul University Universities Çapa Tıp Fakültesi mezunudur)
Doktor Serkan Aygin u specializua në Farmaceutikë dhe Dermatologji në Spitalin Vakif Gureba dhe punoi për disa vite në Poliklinikën e Dermatologjisë dhe Sëmundjes së Flokëve në Spitalin Vakif Gureba.

Në 2013, ai filloi të kryente operacione me metodën FUT dhe më vonë si pasojë e zhvillimit të teknologjisë në klinikën e tij vazhdoi me përdorimin e teknikës FUE duke i shërbyer kështu mijëra pacientëve.

Doktor Serkan njihet botërisht nga vende si : Emiratet e Bashkuara, Kuwait, Katar, Arabia Saudite, Italia, Zvicra, Gjermania, Spanja, Libia, Greqia, Bahreini, Omani, Anglia, Suedia, Hollanda, Xhordania dhe Iraku, etj.

Ai kryen mbjellje flokësh me metodën FUE duke mos përdorur fare bisturi.

Na Kontaktoni!