Thuhet shpesh se sytë tanë na tregojnë emocionet dhe mendimet tona, pasi ato janë një nga mënyrat më të rëndësishme që kemi për të shprehur veten. Sidoqoftë, sytë tanë nuk janë mënyra e vetme për të shprehur veten, vetullat gjithashtu shërbejnë në një funksion të rëndësishëm shoqëror, pasi ndihmon njerëzit që të shprehin veten e tyre tek të tjerët. Me ndihmën e vetullave mund t’u tregojmë njerëzve se jemi të ngazëllyer, të hutuar, të kujdesshëm apo të mërzitur, ndërsa e mbështjellin fytyrën tonë dhe reflektojnë emocionet tona. Ndërsa ne të gjithë mund të mendojmë se ka gra dhe burra që duken interesante pa flokë, për fat të keq jo të gjithë do të kenë një pamje aq të bukur. Vetullat luajnë një rol të rëndësishëm në përcaktimin nëse një person që përjeton rënien e flokëve do të duket mirë. Në përgjithësi, meshkujt dhe femrat me vetulla më të dendura konsiderohen më tërheqës se sa ata që kanë vetullat e holla dhe të rrallë. A është mbjellja e vetullave një opsion i mundshëm për njerëzit që përjetojnë humbje të konsiderueshme apo të pjesshme të vetullave dhe po vuajnë nga deformimi i tyre?

Ja në cilat raste mund të konsideroni mbjelljen e vetullave për një zgjidhje të përhershme për të arritur vetullat e përsosura

Për procedurën, mjekët e specializuar të mbjelljes së flokëve përdorin rrënjë flokësh të njësive folikulare të nxjerra nga fundi i qafës në zona e pasme të kokës. Flokët janë më të hollë në këtë zonë dhe rriten më ngadalë në krahasim me zonat e tjera të kokës. Për këtë arsye, ata janë fiks për mbjelljen e vetullave. Metoda që përdoret për mbjelljen e flokëve është metoda FUE, teknikë e cila konsiston në nxjerrjen e folikulave nga zona dhuruese para se të mbillen. Çdo folikulë mbillet më pas në mënyrë individuale në të njëjtin drejtim dhe kënd origjinal. Një pamje natyrale e vetullave do përftohet 8 muaj pas operacionit. Mbjellja e vetullave është e përshtatshme për femrat ashtu si dhe për meshkujt.

Nëse keni nevojë për më shumë informacione rreth mbjelljes së vetullave ose të lini një takim me ne, mos ngurroni të na kontaktoni.