Mbjellja e Mjekrës

Kjo procedurë është po aq e suksesshme sa ajo e mbjelljes së flokëve.

MBJELLJA E QIMEVE TË MJEKRËS DHE MUSTAQES

Të pasurit një mjekër dhe mustaqe është aq e rëndësishme për meshkujt sa të kesh flokë të dendur kur bëhet fjalë për vetëbesimin e tyre. Ata mund të vuajnë nga qimet e pakta në zonën e mjekrës dhe mustaqes ashtu si mund të vuajnë nga rënia e flokëve.

Të pasurit një mjekër dhe mustaqe është aq e rëndësishme për meshkujt sa të kesh flokë të dendur kur bëhet fjalë për vetëbesimin e tyre. Ata mund të vuajnë nga qimet e pakta në zonën e mjekrës dhe mustaqes ashtu si mund të vuajnë nga rënia e flokëve.

Si kryhet një operacion për mbjelljen e mjekrës dhe mustaqes?

Mënyra është shumë e thjeshtë. Qimet e flokëve nxirren nga zona leshatore pas veshëve të meshkujve që njihet si një zonë e sigurtë për ata.

Ashtu si dhe mbjellja e flokëve, mbjellja e qimeve të mjekrës dhe mustaqes kryhen me metodën FUE. Ju do ndjeni një dhimbje të tolerueshme vetëm gjatë anestezisë lokale!

Kjo procedurë është po aq e suksesshme sa ajo e mbjelljes së flokëve.

Na Kontaktoni