Teknika FUE

Nxjerrja e Njësisë Folikulare, njohur ndryshe me akronimin FUE, është metoda më e përhapur në botë për mbjelljen e flokëve. Ekipi i specializuar i klinikës së Doktor Serkan Aygin përdor prej vitesh këtë metodë. Mbjellja e flokëve me metodën FUE kryhet nga profesionisët tanë nëpërmjet disa pincetave të veçanta me të cilat nxjerrin folikulat. Në këtë metodë nuk përdoret bisturi, pra mund të themi se nuk bëhet fjalë për kirurgji. Nxjerrja e Njësisë Folikulare, njohur ndryshe me akronimin FUE, është metoda më e përhapur në botë për mbjelljen e flokëve. Ekipi i specializuar i klinikës së Doktor Serkan Aygin përdor prej vitesh këtë metodë. Mbjellja e flokëve me metodën FUE kryhet nga profesionisët tanë nëpërmjet disa pincetave të veçanta me të cilat nxjerrin folikulat. Në këtë metodë nuk përdoret bisturi, pra mund të themi se nuk bëhet fjalë për kirurgji.
Me metodën FUE, rrënjët e flokëve nxirren nga zona e pasme e kokës dhe zona të tjera të përshtatshme të trupit (siç janë mjekra dhe kraharori, nëse nevojiten) me disa pinceta mikroskopike me një shpim të veçantë me diametër 0.6=0.7 pa asnjë çarje apo qepje dhe zhvendosen në zonat problematike, siç janë shpesh zona ballore dhe ajo qëndrore. Gjatë operacionit të kryer me metodën FUE, ne injektojmë anestezi lokale në zonën dhuruese dhe në zonën ku do të mbillen flokët. Kjo është një metodë pa qepje, jo e dhimbshme dhe nuk lë asnjë shenjë në lëkurë. 5500-6000 rrënjë flokësh (që janë të barabarta me 12000-13000 qime flokësh) mund të mbillen në një seancë të vetme në klinikën e doktor Serkan Aygin. Me metodën FUE, rrënjët e flokëve nxirren nga zona e pasme e kokës dhe zona të tjera të përshtatshme të trupit (siç janë mjekra dhe kraharori, nëse nevojiten) me disa pinceta mikroskopike me një shpim të veçantë me diametër 0.6=0.7 pa asnjë çarje apo qepje dhe zhvendosen në zonat problematike, siç janë shpesh zona ballore dhe ajo qëndrore. Gjatë operacionit të kryer me metodën FUE, ne injektojmë anestezi lokale në zonën dhuruese dhe në zonën ku do të mbillen flokët. Kjo është një metodë pa qepje, jo e dhimbshme dhe nuk lë asnjë shenjë në lëkurë. 5500-6000 rrënjë flokësh (që janë të barabarta me 12000-13000 qime flokësh) mund të mbillen në një seancë të vetme në klinikën e doktor Serkan Aygin.
Metoda mıkro FUE është një proces nxjerrje rrënjë flokësh nga zona dhuruese me një mikro pajisje prej 0,6-0,8 diametri, pa lënë asnjë shenjë dhe duke i mbjellur këto folikula një nga në në zonën problematike. Rrënjët e flokëve mbillen te zona problematike e kokës së pacientit. Nëpërmjet teknikës mikro FUE, flokëve i jepet drejtimi dhe këndi i duhur , gjë që është shumë me rëndësi për të arritur një pamje natyrale. Për shkak të rehatisë që u ofron pacientëve dhe rezultateve të suksesshme e arritura, metoda FUE është shndërruar në një nga teknikat më të preferuara. Ne kemi një eksperiencë të gjerë në këtë teknikë, dhe jemi krenarë që ofrojmë rezultate natyrale gjithashtu dhe dendësi të flokëve për pacientët tanë nga e gjjithë bota. Metoda mıkro FUE është një proces nxjerrje rrënjë flokësh nga zona dhuruese me një mikro pajisje prej 0,6-0,8 diametri, pa lënë asnjë shenjë dhe duke i mbjellur këto folikula një nga në në zonën problematike. Rrënjët e flokëve mbillen te zona problematike e kokës së pacientit. Nëpërmjet teknikës mikro FUE, flokëve i jepet drejtimi dhe këndi i duhur , gjë që është shumë me rëndësi për të arritur një pamje natyrale. Për shkak të rehatisë që u ofron pacientëve dhe rezultateve të suksesshme e arritura, metoda FUE është shndërruar në një nga teknikat më të preferuara. Ne kemi një eksperiencë të gjerë në këtë teknikë, dhe jemi krenarë që ofrojmë rezultate natyrale gjithashtu dhe dendësi të flokëve për pacientët tanë nga e gjjithë bota.
Flokët janë shumë të rëndësishme për sa i përket pamjes së jashtme. Floku është aksesori kryesor për meshkujt dhe femrat. Flokët janë shumë të rëndësishme për sa i përket pamjes së jashtme. Floku është aksesori kryesor për meshkujt dhe femrat.
Duke stiluar flokët, pamja juaj mund të ndryshojë shumë. Flokët e hollë ose të qenit qeros ndikojnë shumë në vetëvlerësim dhe ulin vetëbesimin në njerëz, duke shkaktuar kështu probleme psikologjike më shumë se ato fizike. Duke stiluar flokët, pamja juaj mund të ndryshojë shumë. Flokët e hollë ose të qenit qeros ndikojnë shumë në vetëvlerësim dhe ulin vetëbesimin në njerëz, duke shkaktuar kështu probleme psikologjike më shumë se ato fizike.
Rënia e flokëve tashmë e ka një zgjidhje dhe ju nuk keni pse të vuani gjithë jetën tuaj. Teknikat dhe metodat e përdorura për mbjellje flokësh kanë patur goxha sukses vitet e fundit. Njerëzit kanë filluar të jenë më të shoqërueshëm, me një vetëbesim të lartë dhe me një pamje më hijëshore falë operacionit të mbjelljes së flokëve. Rënia e flokëve tashmë e ka një zgjidhje dhe ju nuk keni pse të vuani gjithë jetën tuaj. Teknikat dhe metodat e përdorura për mbjellje flokësh kanë patur goxha sukses vitet e fundit. Njerëzit kanë filluar të jenë më të shoqërueshëm, me një vetëbesim të lartë dhe me një pamje më hijëshore falë operacionit të mbjelljes së flokëve.
Nëse ju keni flokë mjaftueshëm në zonën e pasme të kokës që do përdoret si zonë dhuruese , me metodën FUE mund të mbillen rreth 6000 folikula në vetëm një seancë. Siç ju e dini, për shkak të mungesës së teknologjisë së avancuar dhe stafit , në Shqipëri do ju duheshin më shumë seanca për të mbjellur një numër kaq të madh folikulash. Gjatë një operacioni mbjellje flokësh në Turqi, 6 doktorë do kryejnë ndërhyrjen, gjë që nuk do ishte e mundur në Shqipëri për shkak të kostove të larta. Nëse ju keni flokë mjaftueshëm në zonën e pasme të kokës që do përdoret si zonë dhuruese , me metodën FUE mund të mbillen rreth 6000 folikula në vetëm një seancë. Siç ju e dini, për shkak të mungesës së teknologjisë së avancuar dhe stafit , në Shqipëri do ju duheshin më shumë seanca për të mbjellur një numër kaq të madh folikulash. Gjatë një operacioni mbjellje flokësh në Turqi, 6 doktorë do kryejnë ndërhyrjen, gjë që nuk do ishte e mundur në Shqipëri për shkak të kostove të larta.
Procesi i rikuperimit pas mbjelljes së flokëve është një proces i shpejtë dhe i thjeshtë. Procesi i rikuperimit pas mbjelljes së flokëve është një proces i shpejtë dhe i thjeshtë.
Pas mbjelljes së flokëve me teknologjinë FUE, pacientët e kanë më të lehtë dhe nuk ndjejnë fare dhimbje falë metodës së avancuar që përdoret sot. Fakti që mbjellja e flokëve nuk përbën asnjë bisturi bën që kohëzgjatja e rikuperimit të jetë shumë e shkurtër. Pas mbjelljes së flokëve me teknologjinë FUE, pacientët e kanë më të lehtë dhe nuk ndjejnë fare dhimbje falë metodës së avancuar që përdoret sot. Fakti që mbjellja e flokëve nuk përbën asnjë bisturi bën që kohëzgjatja e rikuperimit të jetë shumë e shkurtër.
Një ngjyrë në rozë te zona dhuruese dhe ajo në të cilën kemi mbjellur flokët zgjat përreth 10-12 ditë, por shumica e pacientëve kthehen në punë në ditën e tretë pas operacionit duke vendosur një kapele të përshtatshme që ua sigurojmë ne. Një ngjyrë në rozë te zona dhuruese dhe ajo në të cilën kemi mbjellur flokët zgjat përreth 10-12 ditë, por shumica e pacientëve kthehen në punë në ditën e tretë pas operacionit duke vendosur një kapele të përshtatshme që ua sigurojmë ne.
Në fund të ditës së dhjetë, korja e krijuar në zonën e flokëve të mbjellur fillon të zhduket dhe lëkura fillon të ngjasojë normale. Në fund të ditës së dhjetë, korja e krijuar në zonën e flokëve të mbjellur fillon të zhduket dhe lëkura fillon të ngjasojë normale.
Si rregull, flokët e mbjellur priten të bien një javë pas operacionit dhe kjo gjë vazhdon deri në 2 muaj. Si rregull, flokët e mbjellur priten të bien një javë pas operacionit dhe kjo gjë vazhdon deri në 2 muaj.
Folikulat e rëna fillojnë të rriten 2-2.5 muaj më vonë. Ju mund të vini re një ndryshim të dukshëm në zonën ku janë mbjellur flokët vetëm 6 muaj pas operacionit. Procesi i rritjes së flokëve të mbjellur zgjat nga 12 muaj deri në 15 muaj për zonën ballore dhe 18 deri në 20 muaj në zonën e kurorës. Folikulat e rëna fillojnë të rriten 2-2.5 muaj më vonë. Ju mund të vini re një ndryshim të dukshëm në zonën ku janë mbjellur flokët vetëm 6 muaj pas operacionit. Procesi i rritjes së flokëve të mbjellur zgjat nga 12 muaj deri në 15 muaj për zonën ballore dhe 18 deri në 20 muaj në zonën e kurorës.
Përflitet se ekzisojnë disa teknologji të reja, siç janë stem cells, por këto nuk janë akoma të vërtetuara shkencërisht.Përflitet se ekzisojnë disa teknologji të reja, siç janë stem cells, por këto nuk janë akoma të vërtetuara shkencërisht.
Mbjellja e flokëve kryhet nën efektin e anestezisë lokale. Mbjellja e flokëve kryhet nën efektin e anestezisë lokale.
Jo, përderisa operacioni kryhet nëpërmjet anestezisë lokale, ju nuk do ndjeni asnjë dhimbje. Jo, përderisa operacioni kryhet nëpërmjet anestezisë lokale, ju nuk do ndjeni asnjë dhimbje.
Gjatë operacionit, ne i mbrojmë folikulat të cilat i nxjerrim nga zona dhuruese në kushtet ideale duke i vendosur ato në solucione të veçanta. Gjatë operacionit, ne i mbrojmë folikulat të cilat i nxjerrim nga zona dhuruese në kushtet ideale duke i vendosur ato në solucione të veçanta.
Alkooli ndikon në efektin e anestezisë që do të injektohet gjatë operacionit, kështu që sugjerohet të mos pini alkool apo të përdorni droga të tjera minimumi 24 orë para ndërhyrjes. Rekomandohet gjithashtu mos të pini alkool pas procedurës me marrjen e antibiotikëve. Alkooli ndikon në efektin e anestezisë që do të injektohet gjatë operacionit, kështu që sugjerohet të mos pini alkool apo të përdorni droga të tjera minimumi 24 orë para ndërhyrjes. Rekomandohet gjithashtu mos të pini alkool pas procedurës me marrjen e antibiotikëve.
Pirja e duhanit shkakton ngushtim të venave të gjakut dhe kjo mund të ndikojnë në rritjen e flokëve tuaj. Ne ju rekomandojmë të ndaloni pirjen e duhanit 24 orë para operacionit dhe 1 javë pas operacionit. Pirja e duhanit shkakton ngushtim të venave të gjakut dhe kjo mund të ndikojnë në rritjen e flokëve tuaj. Ne ju rekomandojmë të ndaloni pirjen e duhanit 24 orë para operacionit dhe 1 javë pas operacionit.
Së pari, duhet të konsultoheni me mjekun familjar në marrjen e vendimit për operacionit dhe pas aprovimit të tij për të ndaluar ilaçet e zakonshme, ju duhet ti ndaloni së piri ilaçet që hollojnë gjakun të paktën 3 ditë para operacionit. Përpara operacionit, ju lutem na informoni rreth gjendjes suaj shëndetësore dhe nëse jeni në ndonjë mjekim të caktuar. Së pari, duhet të konsultoheni me mjekun familjar në marrjen e vendimit për operacionit dhe pas aprovimit të tij për të ndaluar ilaçet e zakonshme, ju duhet ti ndaloni së piri ilaçet që hollojnë gjakun të paktën 3 ditë para operacionit. Përpara operacionit, ju lutem na informoni rreth gjendjes suaj shëndetësore dhe nëse jeni në ndonjë mjekim të caktuar.

Terapia PRP

Plazma e pasur me trombozite(PRP) është një proces që përfshin marrjen e gjakut nga pacienti dhe më pas çentrifugimi i tij për të përftuar plazmën e cila përmban trombocite, leukocite, vitamina dhe qeliza cikotine, më pas e gjitha kjo përbërje injektohet në gjithë zonat e kokës së pacientit. Plazma e pasur me trombozite(PRP) është një proces që përfshin marrjen e gjakut nga pacienti dhe më pas çentrifugimi i tij për të përftuar plazmën e cila përmban trombocite, leukocite, vitamina dhe qeliza cikotine, më pas e gjitha kjo përbërje injektohet në gjithë zonat e kokës së pacientit.
PRP-ja kryhet në çdo spital. Kjo terapi ka vite që përdoret në Europë dhe në Lindje. Specialistët sugjerojnë PRP-në për ata që vuajnë nga rënia e flokëve, hollimi ose rrallimi i tyre. Qelizat e folikulave rigjenerohen dhe bëhen më të forta falë terapisë PRP. PRP-ja kryhet në çdo spital. Kjo terapi ka vite që përdoret në Europë dhe në Lindje. Specialistët sugjerojnë PRP-në për ata që vuajnë nga rënia e flokëve, hollimi ose rrallimi i tyre. Qelizat e folikulave rigjenerohen dhe bëhen më të forta falë terapisë PRP.
Në klinikën e doktor Serkan Aygin, mbjellja e flokëve kryhet vetëm me metodën FUE si pasojë e faktit që një numër i madh folikulash nxirren dhe mbillen në vetëm një seancë. Njerëzit e kanë luksin të kthehen në jetën e tyre të përditshme menjëherë pas operacionit. Mbjellja e flokëve shoqërohet me PRP sepse PRP bën që indet të shërohen shumë shpejt. Folikulat rrojnë gjatë dhe përshtaten me zonën ku janë mbjellur. Në klinikën e doktor Serkan Aygin, mbjellja e flokëve kryhet vetëm me metodën FUE si pasojë e faktit që një numër i madh folikulash nxirren dhe mbillen në vetëm një seancë. Njerëzit e kanë luksin të kthehen në jetën e tyre të përditshme menjëherë pas operacionit. Mbjellja e flokëve shoqërohet me PRP sepse PRP bën që indet të shërohen shumë shpejt. Folikulat rrojnë gjatë dhe përshtaten me zonën ku janë mbjellur.
PRP-ja është nxjerrja një tubi gjak nga pacientët tanaë. Gjaku hidhet në tube të veçanta dhe çentrifugohet për të ndarë qelizat e kuqe të gjakut nga trombocitet, kjo e fundit e cila është plazma. Trombocitet injektohen më vonë në rrënjët e flokëve me gjilpëra të vogla. Kjo “ndez” qarkullimin e gjakut dhe ndarjen e qelizave, e cila bën gjithashtu që folikulat e dobëta të rikuperohen. PRP-ja është nxjerrja një tubi gjak nga pacientët tanaë. Gjaku hidhet në tube të veçanta dhe çentrifugohet për të ndarë qelizat e kuqe të gjakut nga trombocitet, kjo e fundit e cila është plazma. Trombocitet injektohen më vonë në rrënjët e flokëve me gjilpëra të vogla. Kjo “ndez” qarkullimin e gjakut dhe ndarjen e qelizave, e cila bën gjithashtu që folikulat e dobëta të rikuperohen.
Terapia PRP nuk ka asnjë lloj efekti anësor përderisa nuk përdoret asnjë lloj ilaçi apo kimikate. Pacienti mund të ndjejë irritim dhe lëkura do jetë më sensitive pas terapisë, por kjo ndjesi zhduket brenda disa orësh. Pas ndërhyrjes, pacienti nuk duhet të kryejë asnjë ushtrim fizik apo të bëjë dush për 24 orë me rradhë. Terapia PRP nuk ka asnjë lloj efekti anësor përderisa nuk përdoret asnjë lloj ilaçi apo kimikate. Pacienti mund të ndjejë irritim dhe lëkura do jetë më sensitive pas terapisë, por kjo ndjesi zhduket brenda disa orësh. Pas ndërhyrjes, pacienti nuk duhet të kryejë asnjë ushtrim fizik apo të bëjë dush për 24 orë me rradhë.

Terapia Mezoterapinë

Nuk ka një ilaç të caktuar në mezoterapi për rënien e flokëve. Sipas patologjisë që ekziston në çdo pacient, trajtime të ndryshme me mekanizma të ndryshme zgjidhen për çdo pacient. Parimi kryesor është: ndalimi i përdorimit t ëdisa agjenteve në kombinim dhe përdorimi i një numri minimal të agjentëve që do mjaftonin për patologjinë e pacientit. Nuk ka një ilaç të caktuar në mezoterapi për rënien e flokëve. Sipas patologjisë që ekziston në çdo pacient, trajtime të ndryshme me mekanizma të ndryshme zgjidhen për çdo pacient. Parimi kryesor është: ndalimi i përdorimit t ëdisa agjenteve në kombinim dhe përdorimi i një numri minimal të agjentëve që do mjaftonin për patologjinë e pacientit.
Efektet e enëve të gjakut, efektet anti androgjenike, efektet anti-seborrike, anti-inflamator, efektet biosinteze të kreatinës, anestezia lokale. Efektet e enëve të gjakut, efektet anti androgjenike, efektet anti-seborrike, anti-inflamator, efektet biosinteze të kreatinës, anestezia lokale.
Koktejet e bëra me këto përbërës, veprojnë në nivelin e papillave të lëkurës dhe kjo, rregullon rritjen e flokëve dhe nxit prodhimin e keratinës. Koktejet e bëra me këto përbërës, veprojnë në nivelin e papillave të lëkurës dhe kjo, rregullon rritjen e flokëve dhe nxit prodhimin e keratinës.
Kokteji i agjentëve vasodilator rrit furnizimin me gjak në rrënjët e flokëve duke siguruar qarkullimin funksionaë të gjakut në enë shumë të ngushta. Në këtë mënyrë. flokët hapen dhe bëhen akoma më të dendur. Vitaminat dhe elementët shtesë në koktejl ndalojnë rënien e flokëve, rregullon sekrecionet e vajrave dhe reduktojnë formimin e zbokthit. Ata kontribuojnë gjithashtu me efektet e tyre antioksidante. Kokteji i agjentëve vasodilator rrit furnizimin me gjak në rrënjët e flokëve duke siguruar qarkullimin funksionaë të gjakut në enë shumë të ngushta. Në këtë mënyrë. flokët hapen dhe bëhen akoma më të dendur. Vitaminat dhe elementët shtesë në koktejl ndalojnë rënien e flokëve, rregullon sekrecionet e vajrave dhe reduktojnë formimin e zbokthit. Ata kontribuojnë gjithashtu me efektet e tyre antioksidante.

Pyetje Të Përgjithshme

Çfarë lloj anestezie përdorim? Çfarë lloj anestezie përdorim?
Në të shumtën e rasteve përdorim anestezinë lokale, por disa pacientë preferojnë më tepër që edhe të mund të flenë gjatë operacionit. Gjithsesi, në përgjithësi, pacientët qëndrojnë zgjuar gjatë gjithë procedurës. Në të shumtën e rasteve përdorim anestezinë lokale, por disa pacientë preferojnë më tepër që edhe të mund të flenë gjatë operacionit. Gjithsesi, në përgjithësi, pacientët qëndrojnë zgjuar gjatë gjithë procedurës.
Mbjellja e flokëve ashtu si dhe çdo ndërhyrje estetike përbën rrezik të nivelit minimal. Nëse pacienti vuan nga një sëmundje tjetër, vendimi për t’ju nënshtruar operacionit mund të ndryshojë. Meqënëse kjo është një ndërhyrje estetike, për të pasur një pamje më të hijshme, ju duhet të jeni i shëndetshëm plotësisht. Gjithsesi, në disa raste është i mundur operacioni nën vëzhgimin e anestezistëve. Mbjellja e flokëve ashtu si dhe çdo ndërhyrje estetike përbën rrezik të nivelit minimal. Nëse pacienti vuan nga një sëmundje tjetër, vendimi për t’ju nënshtruar operacionit mund të ndryshojë. Meqënëse kjo është një ndërhyrje estetike, për të pasur një pamje më të hijshme, ju duhet të jeni i shëndetshëm plotësisht. Gjithsesi, në disa raste është i mundur operacioni nën vëzhgimin e anestezistëve.
Pagat dhe taksat janë më të ulta në Turqi dhe gjithashtu konkurenca në treg ruan rol në koston e lirë të trajtimit. Për më tepër, ne kemi një bashkëpunim shumë të mirë me spitale dhe hotele në Turqi. Ne bashkëpunojmë me ata që ju të ndjeheni si në shtëpinë tuaj me gjuhën dhe shërbimin. Pagat dhe taksat janë më të ulta në Turqi dhe gjithashtu konkurenca në treg ruan rol në koston e lirë të trajtimit. Për më tepër, ne kemi një bashkëpunim shumë të mirë me spitale dhe hotele në Turqi. Ne bashkëpunojmë me ata që ju të ndjeheni si në shtëpinë tuaj me gjuhën dhe shërbimin.
Operacioni i mbjelljes së flokëve zgjat 4 deri në 10 orë në varësi të numrit të folikulave që do të mbillen dhe nga nevojat e pacientit. Një operacion i zakonshëm zgjat 6-8 orë. Operacioni i mbjelljes së flokëve zgjat 4 deri në 10 orë në varësi të numrit të folikulave që do të mbillen dhe nga nevojat e pacientit. Një operacion i zakonshëm zgjat 6-8 orë.
Gjatë procesit të shërimit të kokës, do keni shenja në formë korje. Sidoqoftë, me metodën FUE, shenja shumë të vogla formohen dhe janë pothuajse të padukshme. Gjatë procesit të shërimit të kokës, do keni shenja në formë korje. Sidoqoftë, me metodën FUE, shenja shumë të vogla formohen dhe janë pothuajse të padukshme.
Po, sigurisht që mundeni. Ne ofrojmë mbjellje të qimeve të mjekrës, mustaqes dhe vetullave me rezultate të shkëlqyera. Po, sigurisht që mundeni. Ne ofrojmë mbjellje të qimeve të mjekrës, mustaqes dhe vetullave me rezultate të shkëlqyera.
Shumë klinika nuk i ofrojnë këto ndërhyrje, por klinika e doktor Serkan Aygin ka eksperiencë të gjatë me lloje të tilla operacionesh. Shumë klinika nuk i ofrojnë këto ndërhyrje, por klinika e doktor Serkan Aygin ka eksperiencë të gjatë me lloje të tilla operacionesh.
Bashkarisht me doktor Serkan kemi krijuar një paketë fikse me një çmim modest duke marrë parasysh ekonominë në Shqipëri. Bashkarisht me doktor Serkan kemi krijuar një paketë fikse me një çmim modest duke marrë parasysh ekonominë në Shqipëri.
Nëse ju keni flokë mjaftueshëm në zonën e pasme të kokës që do përdoret si zonë dhuruese , me metodën FUE mund të mbillen rreth 6000 folikula në vetëm një seancë. Siç ju e dini, për shkak të mungesës së teknologjisë së avancuar dhe stafit , në Shqipëri do ju duheshin më shumë seanca për të mbjellur një numër kaq të madh folikulash. Gjatë një operacioni mbjellje flokësh në Turqi, 6 doktorë do kryejnë ndërhyrjen, gjë që nuk do ishte e mundur në Shqipëri për shkak të kostove të larta. Nëse ju keni flokë mjaftueshëm në zonën e pasme të kokës që do përdoret si zonë dhuruese , me metodën FUE mund të mbillen rreth 6000 folikula në vetëm një seancë. Siç ju e dini, për shkak të mungesës së teknologjisë së avancuar dhe stafit , në Shqipëri do ju duheshin më shumë seanca për të mbjellur një numër kaq të madh folikulash. Gjatë një operacioni mbjellje flokësh në Turqi, 6 doktorë do kryejnë ndërhyrjen, gjë që nuk do ishte e mundur në Shqipëri për shkak të kostove të larta.
Në çdo folikul ka 1 deri në 4 qime flokësh. Shumica e folikulave përbëhen nga 1, 2, ose 3 qime. Mesatarisht ne nxjerrim folikula me 2.5 qime flokësh për secilën. Në çdo folikul ka 1 deri në 4 qime flokësh. Shumica e folikulave përbëhen nga 1, 2, ose 3 qime. Mesatarisht ne nxjerrim folikula me 2.5 qime flokësh për secilën.
Po, sigurisht që mundeni. Kemi patur disa pacientë që u janë nënshtruar operacionit në dy ose tre seanca për arsye se gjendja e flokëve të tyre ka qenë e nivelit të fundit. Në këto raste, paacienti bëhet me dije që në fillim dhe planifikohet çdo gjë. Po, sigurisht që mundeni. Kemi patur disa pacientë që u janë nënshtruar operacionit në dy ose tre seanca për arsye se gjendja e flokëve të tyre ka qenë e nivelit të fundit. Në këto raste, paacienti bëhet me dije që në fillim dhe planifikohet çdo gjë.
Folikulat mund të merren dhe nga zona e mjekrës apo në rastin e fundit, në zonën e kraharorit. Folikulat mund të merren dhe nga zona e mjekrës apo në rastin e fundit, në zonën e kraharorit.
Sigurisht që janë disa gjëra për tu marrë parasysh, si marrja e ilaçeve, etj. Nuk ka ndonjë gjë të veçantë dhe ne do ju informojmë rreth çdo gjëje para se të kryhet ndërhyrja. Sigurisht që janë disa gjëra për tu marrë parasysh, si marrja e ilaçeve, etj. Nuk ka ndonjë gjë të veçantë dhe ne do ju informojmë rreth çdo gjëje para se të kryhet ndërhyrja.
Jo, ne nuk bashkëpunojmë me asnjë kompani sigurimi shëndetësor. Jo, ne nuk bashkëpunojmë me asnjë kompani sigurimi shëndetësor.
Në klinikën e Dr Serkan Aygin ne ofrojmë trajtime të flokëve dhe operacione të mbjelljes së flokëve në zonën e kokës dhe fytyrës. Në klinikën e Dr Serkan Aygin ne ofrojmë trajtime të flokëve dhe operacione të mbjelljes së flokëve në zonën e kokës dhe fytyrës.
Sigurisht, femrat gjithashtu vuajnë nga rënia e flokëve e cila shkaktohet nga alopecia androgjenetike ose ata mund të kenë nevojë për t’i forcuar flokët e tyre. Mbjellja e flokëve dhe trajtimet e flokëve ofrohen edhe për pacientet femra. Sigurisht, femrat gjithashtu vuajnë nga rënia e flokëve e cila shkaktohet nga alopecia androgjenetike ose ata mund të kenë nevojë për t’i forcuar flokët e tyre. Mbjellja e flokëve dhe trajtimet e flokëve ofrohen edhe për pacientet femra.
Si fillim, duhet të na kontaktoni për të lënë një takim për tu konsultuar me doktorin tonë. Nëse jetoni në një shtet apo qytet tjetër, ju duhet të na dërgoni fotot online për tu konsultuar. Pas konsultimit online, kordinatorët e pacientëve do ju kontaktojnë dhe do ju informojnë rreth hapave drejt operacionit. Ju mund të merrni më shumë informacion rreth hapave drejt mbjelljes së flokëve në faqen tonë të internetit. Si fillim, duhet të na kontaktoni për të lënë një takim për tu konsultuar me doktorin tonë. Nëse jetoni në një shtet apo qytet tjetër, ju duhet të na dërgoni fotot online për tu konsultuar. Pas konsultimit online, kordinatorët e pacientëve do ju kontaktojnë dhe do ju informojnë rreth hapave drejt operacionit. Ju mund të merrni më shumë informacion rreth hapave drejt mbjelljes së flokëve në faqen tonë të internetit.
Po, pas operacionit ne ofrojmë një garanci e cila përmban gjithashtu informacion rreth procedurës së mbjelljes së flokëve tuaj. Flokët e tuaj të mbjellur do jenë të garantuar për aq kohë sa asnjë gjendje shëndetësor apo trajtim nuk prek flokët tuaj apo ndikon në rënien e flokëve. Flokët e mbjellur do rriten ashtu si flokët natyralë dhe do ju dhurojnë një pamje natyrale. Garancia do jetë e vlefshme për aq kohë sa nuk i nënshtroheni një terapie kanceri si kimioterapia, radioterapia apo vuani nga ndonjë sëmundje që shkakton rënie të flokëve në trupin tuaj. Po, pas operacionit ne ofrojmë një garanci e cila përmban gjithashtu informacion rreth procedurës së mbjelljes së flokëve tuaj. Flokët e tuaj të mbjellur do jenë të garantuar për aq kohë sa asnjë gjendje shëndetësor apo trajtim nuk prek flokët tuaj apo ndikon në rënien e flokëve. Flokët e mbjellur do rriten ashtu si flokët natyralë dhe do ju dhurojnë një pamje natyrale. Garancia do jetë e vlefshme për aq kohë sa nuk i nënshtroheni një terapie kanceri si kimioterapia, radioterapia apo vuani nga ndonjë sëmundje që shkakton rënie të flokëve në trupin tuaj.
Procesi i operacionit zgjat rreth 6 orë në varësi të planit të operacionit. Procesi i operacionit zgjat rreth 6 orë në varësi të planit të operacionit.
Doktori vendos nëse pacienti është i përshtatshëm për operacion pas konsultimit me të. Operacioni i mbjelljes së flokëve rekomandohet në bazë të rënies së flokëve te pacienti dhe gradës së saj. Përpos kësaj, nuk ekziston ndonjë moshë e caktuar për t’iu nështruar operacionit të mbjelljes së fllokëve. Doktori vendos nëse pacienti është i përshtatshëm për operacion pas konsultimit me të. Operacioni i mbjelljes së flokëve rekomandohet në bazë të rënies së flokëve te pacienti dhe gradës së saj. Përpos kësaj, nuk ekziston ndonjë moshë e caktuar për t’iu nështruar operacionit të mbjelljes së fllokëve.
Ne rekomandojmë të prisni 6 muaj për zonën e cila nuk është prekur gjatë operacionit të parë dhe rreth një 1 për zonën ku janë mbjellur flokët. Pse aplikoni terapinë PRP plazma pas mbjelljes së flokëve? Ne arrijmë rezultate të kënaqshme me mbjelljen e flokëve që shoqërohet me terapinë PRP. PRP shëron indet dhe përshpejton rritjen e flokëve në periudhën pas operacionit. Për më shumë informacion, lexoni faqen tonë rreth PRP-së. Ne rekomandojmë të prisni 6 muaj për zonën e cila nuk është prekur gjatë operacionit të parë dhe rreth një 1 për zonën ku janë mbjellur flokët. Pse aplikoni terapinë PRP plazma pas mbjelljes së flokëve? Ne arrijmë rezultate të kënaqshme me mbjelljen e flokëve që shoqërohet me terapinë PRP. PRP shëron indet dhe përshpejton rritjen e flokëve në periudhën pas operacionit. Për më shumë informacion, lexoni faqen tonë rreth PRP-së.
Nëse i mbani flokët në gjatësinë e përhershme pa i prerë apo qethur ato, atëherë gjatë konsultimit do jetë e mundur që doktori ta vlerësojë më saktësisht gjendjen e rënies së flokëve. Për këtë arsye, nuk ju rekomandojmë qethjen e flokëve. Nëse i mbani flokët në gjatësinë e përhershme pa i prerë apo qethur ato, atëherë gjatë konsultimit do jetë e mundur që doktori ta vlerësojë më saktësisht gjendjen e rënies së flokëve. Për këtë arsye, nuk ju rekomandojmë qethjen e flokëve.
Klinika jonë ndodhet në zonën e Şişlit, në qytetin e Stambolli në Turqi. Klinika jonë është e hapur nga e Hëna në të Shtunë nga ora 09:00 e mëngjesit deri në 18:00 të pasdites. Klinika jonë ndodhet në zonën e Şişlit, në qytetin e Stambolli në Turqi. Klinika jonë është e hapur nga e Hëna në të Shtunë nga ora 09:00 e mëngjesit deri në 18:00 të pasdites.

Akomodimi

Sigurisht që mund ta merrni një mikun tuaj me vete. Sigurisht që mund ta merrni një mikun tuaj me vete.
Shumica janë të shqetësuar për sigurinë në Turqi dhe për situatën në Stamboll. Sidoqoftë, ne ju bëjmë me dije se situata është e qetë dhe nuk ka asnjë ndryshim nga qytetet e tjera të botës. Fatkeqësisht, sulmet po ndodhin në të gjithë botën, si në Paris, Bruksel, Londër, Nju Jork, Suedi, etj. Shumica janë të shqetësuar për sigurinë në Turqi dhe për situatën në Stamboll. Sidoqoftë, ne ju bëjmë me dije se situata është e qetë dhe nuk ka asnjë ndryshim nga qytetet e tjera të botës. Fatkeqësisht, sulmet po ndodhin në të gjithë botën, si në Paris, Bruksel, Londër, Nju Jork, Suedi, etj.
Kur të mbërrini në aeroportin e Stambollit, shoferi ynë do ju marrë menjëherë nga aeroporti dhe do ju dërgojë në hotel. Klinika vetë ndodhet në një zonë shumë të qetë. Ju do mund ta zgjidhni vetë cilin hotel luksoz preferoni. Shumica zgjedhin hotelet afër zonës Sultan Ahmet për arsye se kanë përreth pikat më turistike. Kur të mbërrini në aeroportin e Stambollit, shoferi ynë do ju marrë menjëherë nga aeroporti dhe do ju dërgojë në hotel. Klinika vetë ndodhet në një zonë shumë të qetë. Ju do mund ta zgjidhni vetë cilin hotel luksoz preferoni. Shumica zgjedhin hotelet afër zonës Sultan Ahmet për arsye se kanë përreth pikat më turistike.
Po, ne ofrojmë shërbime shtesë për pacientët tanë duke përfshirë akomodimin e tyre, transportin dhe përkthyesë për pacientët tanë ndërkombëtarë. Po, ne ofrojmë shërbime shtesë për pacientët tanë duke përfshirë akomodimin e tyre, transportin dhe përkthyesë për pacientët tanë ndërkombëtarë.

Trajtimi pas operacionit

Flokët rriten menjëherë pas operacionit. Statistikat tregojnë se 60% e flokëve rriten brenda 6 muajsh, 90% e tyre pas 9 muajsh dhe pas 12 muajsh do mund të shikoni ndryshimin e vërtetë. Flokët vazhdojnë të rriten gjithë jetën, kështu që është një zgjidhje e përhershme. Flokët rriten menjëherë pas operacionit. Statistikat tregojnë se 60% e flokëve rriten brenda 6 muajsh, 90% e tyre pas 9 muajsh dhe pas 12 muajsh do mund të shikoni ndryshimin e vërtetë. Flokët vazhdojnë të rriten gjithë jetën, kështu që është një zgjidhje e përhershme.
Ne gjithmonë ju rekomandojmë të pushoni pak pas operacionit. Ju këshillohet të pushoni, por mund edhe t’i ktheheni punëve tuaja të përditshme që ditën e dytë pas mbjelljes së flokëve. Gjithsesi, sportet si noti, basketbolli etj, nuk lejohen për një muaj. Ne gjithmonë ju rekomandojmë të pushoni pak pas operacionit. Ju këshillohet të pushoni, por mund edhe t’i ktheheni punëve tuaja të përditshme që ditën e dytë pas mbjelljes së flokëve. Gjithsesi, sportet si noti, basketbolli etj, nuk lejohen për një muaj.
Operacioni i mbjelljes së flokëve FUE është një procedurë shumë e thjeshtë dhe kohëzgjatja e rikuperimit është shumë e shkurtër. Pas operacionit, ju do vini re vetëm kore të vogla në zonën e mbjelljes dhe disa pika të kuqe në zonën dhuruese. Pas 15 ditësh, zona dhuruese dhe ajo e mbjellur do kthehen në gjendjen e tyre normale. Operacioni i mbjelljes së flokëve FUE është një procedurë shumë e thjeshtë dhe kohëzgjatja e rikuperimit është shumë e shkurtër. Pas operacionit, ju do vini re vetëm kore të vogla në zonën e mbjelljes dhe disa pika të kuqe në zonën dhuruese. Pas 15 ditësh, zona dhuruese dhe ajo e mbjellur do kthehen në gjendjen e tyre normale.
Flokët e mbjellur do fillojnë të rriten pas 2 muajsh. 4-6 muaj pas operacionit flokët do rriten akoma më shumë dhe nga muaji i 6-të pacienti do jetë në gjendje të shohë rezultatet e para të mbjelljes së flokëve. Midis 12-18 muajsh pas operacionit ju do jeni në gjendje të vini re ndryshimin përfundimtar të flokëve tuaj. Flokët e mbjellur do fillojnë të rriten pas 2 muajsh. 4-6 muaj pas operacionit flokët do rriten akoma më shumë dhe nga muaji i 6-të pacienti do jetë në gjendje të shohë rezultatet e para të mbjelljes së flokëve. Midis 12-18 muajsh pas operacionit ju do jeni në gjendje të vini re ndryshimin përfundimtar të flokëve tuaj.
Termi ‘rënia në shok e flokëve’, e cila përgjithësisht ndodh në 2 muajt e parë pas operacionit, përkufizohet si periudha kur pacientët pësojnë rënie të lehtë të përkohshme të flokëve të mbjellur. Këtë periudhë e quajmë rënia e flokëve në shok. Pas kësaj periudhe, flokët e mbjellur fillojnë të rriten. Termi ‘rënia në shok e flokëve’, e cila përgjithësisht ndodh në 2 muajt e parë pas operacionit, përkufizohet si periudha kur pacientët pësojnë rënie të lehtë të përkohshme të flokëve të mbjellur. Këtë periudhë e quajmë rënia e flokëve në shok. Pas kësaj periudhe, flokët e mbjellur fillojnë të rriten.
Mund të vizitoni faqen tonë të internetit të emërtuar Pas Operacionit për të marrë më shumë informacion dhe udhëzime. Menjëherë pas operacionit, ju do keni pak enjtje dhe dhimbje. Ju duhet t’i lani flokët pas operacionit sipas udhëzimeve të larjes për 15 ditë. Brenda 15 ditësh, indet e lëkurës në zonën e mbjelljes dhe dhuruese të kokës fillojnë t ëshërohen dhe do i ktheheni pamjes origjinale. Në muajin 12 deri në muajin 18 pas operacionit, ju do keni pamje natyrale dhe dendësi të flokëve tuaj dhe do jeni në gjendje të shikoni ndryshimin përfundimtar. Mund të vizitoni faqen tonë të internetit të emërtuar Pas Operacionit për të marrë më shumë informacion dhe udhëzime. Menjëherë pas operacionit, ju do keni pak enjtje dhe dhimbje. Ju duhet t’i lani flokët pas operacionit sipas udhëzimeve të larjes për 15 ditë. Brenda 15 ditësh, indet e lëkurës në zonën e mbjelljes dhe dhuruese të kokës fillojnë t ëshërohen dhe do i ktheheni pamjes origjinale. Në muajin 12 deri në muajin 18 pas operacionit, ju do keni pamje natyrale dhe dendësi të flokëve tuaj dhe do jeni në gjendje të shikoni ndryshimin përfundimtar.
Ju mund t’i ktheheni përditshmërisë dhe punës suaj 2-3 ditë pas operacionit. Mos harroni se korja e formuar në zonën e mbjellur do qëndrojë në atë formë për 12-15 ditë maksimumi. Ju mund t’i ktheheni përditshmërisë dhe punës suaj 2-3 ditë pas operacionit. Mos harroni se korja e formuar në zonën e mbjellur do qëndrojë në atë formë për 12-15 ditë maksimumi.
Ju lutem lexoni në faqen tonë të internetit që të keni më shumë informacion rreth udhëzimeve Pas Operacionit. Shkurtimisht, për 15 ditë duhet të shmangni ngritjen e peshave apo ushtrime të tjera të rënda fizike që mund të shkaktojnë djersë të tepërt. Ju duhet të merrni një muaj pushim nga sportet si noti, basketbolli, futbolli, tenisi, etj. Ju lutem lexoni në faqen tonë të internetit që të keni më shumë informacion rreth udhëzimeve Pas Operacionit. Shkurtimisht, për 15 ditë duhet të shmangni ngritjen e peshave apo ushtrime të tjera të rënda fizike që mund të shkaktojnë djersë të tepërt. Ju duhet të merrni një muaj pushim nga sportet si noti, basketbolli, futbolli, tenisi, etj.
Doktori do ju japë udhëzimet rreth ilaçeve dhe trajtimet e duhura pas operacionit. Nëse doktori ju rekomandon përdorimin e menoxidil, ju duhet të filloni përdorimin e tij në zonën e mbjelljes dhe atë dhuruese pasi të rikuperoheni nga operacioni. Doktori do ju japë udhëzimet rreth ilaçeve dhe trajtimet e duhura pas operacionit. Nëse doktori ju rekomandon përdorimin e menoxidil, ju duhet të filloni përdorimin e tij në zonën e mbjelljes dhe atë dhuruese pasi të rikuperoheni nga operacioni.
Ju mund t’i shkurtoni flokët me gërshërë apo makinë qethjeje vetëm pas një muaji. Ne ju këshillojmë të prisni 6 muaj para se të qethni flokët tuaj me brisk. Ju mund t’i shkurtoni flokët me gërshërë apo makinë qethjeje vetëm pas një muaji. Ne ju këshillojmë të prisni 6 muaj para se të qethni flokët tuaj me brisk.
Nëse keni kruajtje, ju mund të përdorni antihistaminë që rekomandohet nga doktori. Nëse keni kruajtje, ju mund të përdorni antihistaminë që rekomandohet nga doktori.
Nëse ndjeni shumë pak dhimbje pas operacionit të mbjelljes së flokëve, ju mund të pini një qetësues të thjeshtë që do përshkruhet nga doktori juaj. Nëse ndjeni shumë pak dhimbje pas operacionit të mbjelljes së flokëve, ju mund të pini një qetësues të thjeshtë që do përshkruhet nga doktori juaj.
Gjatë muajit të 2-të dhe të 3-të pas operacionit, disa puçrra të vogla do shfaqen në këtë zonë. Kjo është diçka normale. Ata do zhduken përsëri pas disa muajsh. Përgjithësisht, ata zhduken vetë, pa pasur nevojë për asnjë trajtim. Mos i shtrydhni ato. Nëse keni ndonjë shqetësim për shkak të puçrrave, ju lutem na kontaktoni që të mund t’ju udhëzojmë në mënyrën e duhur. Gjatë muajit të 2-të dhe të 3-të pas operacionit, disa puçrra të vogla do shfaqen në këtë zonë. Kjo është diçka normale. Ata do zhduken përsëri pas disa muajsh. Përgjithësisht, ata zhduken vetë, pa pasur nevojë për asnjë trajtim. Mos i shtrydhni ato. Nëse keni ndonjë shqetësim për shkak të puçrrave, ju lutem na kontaktoni që të mund t’ju udhëzojmë në mënyrën e duhur.