5 hapa shumë të rëndësishme drejt një operacioni mbjellje flokësh të suksesshëm

Meqënëse mbjellja e flokëve po merr shumë famë, fatkeqësisht sasia e madhe e informacionit që marrim nga faqe të ndryshme interneti në formë të shkruar apo vizuale mund të na bëjë të harrojmë bazat e operacionit të mbjelljes së flokëve. Për këtë arsye, është me shumë rëndësi të kuptojmë siç duhet hapat e një [...]

2018-08-27T11:00:57+03:00August 27th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments

Simulimi i flokeve / Mikropigmentimi i kokës / Tatuazh i flokëve

Zhvillimet në fushën e estetikës dhe mjekësisë ashtu si dhe në shkencë dhe teknologji, kanë bërë që shumë raste shëndetësore të zgjidhen në mënyrën më efektive falë metodave të reja që ekzistojnë sot. Këto zhvillime përveçse kontribuan në përmirësimin e çdo segmenti të shërbimeve mjekësore, ato gjithashtu bënë të mundur diagnostikimin dhe mjekimin e [...]

2018-08-27T10:17:04+03:00August 27th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments

Historiku i Mbjelljes së Flokëve

Rënia e flokëve shkaktohet nga një sërë faktorësh. Ashtu si meshkujt vuajnë nga rënia e flokëve për shkak të gjenetikës, ashtu edhe femrat vuajnë nga kjo gjë. Flokët që preken nga rënia nuk janë vetëm qimet e kokës, por edhe ato të fytyrës dhe të vetullave. Përveç rënies së flokëve që ndodh përgjithësisht te meshkujt, [...]

2018-06-11T12:24:09+03:00June 18th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments

Pyetjet më të shpeshta rreth mbjelljes së flokëve me metodën FUE

Metoda FUE konsiderohet si një nga metodat më të përhapura në Turqi dhe në rang botëror. Në mënyrë që t'ju ndihmojmë për të marrë një vendim të duhur, ne kemi përgatitur një listë të shkurtër me pyetjet më të shpeshta rreth teknikës FUE të mbjelljes së flokëve. A jam kandidati i duhur për ndërhyrjen [...]

2018-06-11T12:07:21+03:00June 11th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments

7 mënyrat se si mund të ndryshojë jeta juaj pas mbjelljes së flokëve

Rënia e flokëve prek mijëra njerëz, gjininë mashkullore dhe atë femërore gjithashtu. Përpos shkakut kryesor të rënies së flokëve i cili është i trashëguar, rënia e flokëve mund të ndodhë gjithashtu edhe nga mungesa e disa vitaminave në organizëm, nga stresi apo nga hormonet. Flokët që preken nuk janë vetëm flokët e kokës, por qimet [...]

2018-06-11T12:08:44+03:00June 9th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments
Go to Top