Gjithçka duhet të dini rreth mbjelljes së flokëve

Pas një beteje të gjatë me vijën e flokëve e cila ngjitet lart e më lart kokës apo me të qenit qeros në moshën e mesme, ju keni vendosur të eksplorini mbjelljen e flokëve si zgjidhje. Është me rëndësi të dini dy tre pika rreth asaj që përfshin ajo. Operacioni i mbjelljes së flokëve [...]

2018-12-03T10:15:41+03:00December 3rd, 2018|General|0 Comments

Shmangia e Një Operacioni të Dështuar: Si Të Gjeni Kirurgun e Duhur

Operacioni i mbjelljes së flokëve me FUE mund të jetë një procedurë që ju ndryshon jetën. Një kokë e mbushur me flokë risjell vetëbesim dhe rini. Fatkeqësisht, tregohen shumë histori të frikshme dhe ekzistojnë foto jo të hijshme kur bëhet fjalë për një operacion mbjellje flokësh të dështuar. Lajmi i mirë është se një [...]

2018-11-30T17:08:51+03:00November 30th, 2018|General|0 Comments

A rekomandohet mbjellja e flokëve në rastin tuaj?

Po mendoni të kryeni mbjelljen e flokëve me FUE? Mbjelljen e mjekrës? Mbase keni vite që provoni opsione të ndryshme ose sapo keni filluar. Të qenit qeros ose të vuani nga rënia e pjesshme e flokëve ju bën të turpshëm ose akoma më keq, të depresionuar. Cilido qoftë shkaku; stresi, sëmundjet, apo gjenetika, juve [...]

2018-11-30T16:04:24+03:00November 30th, 2018|General|0 Comments

Këshilla Rikuperimi pas Mbjelljes së Flokëve

Pas operacionit të mbjelljes së flokëve, rrënjët e flokëve të mbjellura do të kalojnë nëpër disa faza para se të arrijnë rezultatet e dëshiruara. Pas procedurës së mbjelljes së flokëve do të duhet rreth një ose më shumë se një vit për të parë rezultatin përfundimtar të rritjes së flokëve. Në paragrafin e mëposhtëm [...]

2018-11-23T16:13:25+03:00November 23rd, 2018|General|0 Comments

Alopecia Androgjenetike te Meshkujt

Alopecia Androgjenetike është termi mjekësor për rënien e flokëve i cili karakterizohet nga përhapja e vazhdueshme e rënies së flokëve. Kjo gjendje njihet ndryshe si 'rënia e flokëve te meshkujt' Nëse dëshironi të merrni më shumë informacion mbi shkaqet e Alopecia Androgjenike (AGA) dhe se si përhapet, artikulli ynë mund të tërheqë vëmendjen tuaj. [...]

2018-11-22T17:37:23+03:00November 22nd, 2018|General|0 Comments

Shkaqet e rënies së flokëve te meshkujt

Për individët që kanë përjetuar rënie flokësh ose janë të shqetësuar për rënien e flokëve, tema 'shkaqet e rënies së flokëve' dallohet si një nga temat më të kërkuara. Për qëllimet e këtij artikulli, ne do të trajtojmë shkaqet aktuale të rënies së flokëve, si dhe hedhim dritë mbi disa mite që janë krijuar. [...]

2018-11-19T14:13:10+03:00November 19th, 2018|General|0 Comments

8 Gjërat që Duhet të Verifikoni Para se të Zgjidhni Kirurgun Tuaj

Mbjellja e flokëve është përhapur në treg pothuajse 60 vite më parë. Çfarëdo qoftë arsyeja pse ju kanë rënë flokët, në mos qoftë e domosdoshme, le të themi që procedura e mbjelljes së flokëve rekomandohet për ju. Ju mund të keni lexuar shumë informacione rreth saj dhe rreth kirurgëve që mund ta kryejnë këtë [...]

2018-11-30T12:01:52+03:00September 25th, 2018|General|0 Comments

Bazat e Operacionit të Mbjelljes së Flokëve me FUE

Nëse po vuani nga rënia e flokëve, duhet të filloni të hulumtoni informacione rreth mbjelljes së flokëve apo trajtime për rënien e flokëve. Në këtë artikull ju mund të zbuloni përgjigjen e pyetjes më të shpeshtë: Çfarë është mbjellja e flokës me metodën FUE? FUE(Nxjerrja e Njësisë Folikulare) [...]

2018-09-13T13:40:43+03:00September 13th, 2018|General|0 Comments

Mbjellja e Flokëve për Femrat

Rënia e flokëve tek meshkujt mund të jetë mendimi i parë që ju shkon në mendje kur dëgjoni rreth operacionit të mbjelljes së flokëve, por dita ditës femrat gjithashtu po përjetojnë rënie flokësh. Cilat janë shkaqet e rënies së flokëve te femrat? A rekomandohet mbjellja e flokëve për femrat që kanë rënie flokësh? Ekzistojnë [...]

2018-09-21T17:30:25+03:00September 13th, 2018|General|Comments Off on Mbjellja e Flokëve për Femrat

Terapia PRP për Rënien e Flokëve

Rënia e flokëve është një çështje që prek miliona njerëz çdo ditë dhe në përgjithësi nuk mund të trajtohet në mënyrë efektive duke përdorur mjetet juridike në shtëpi. Edhe pse mbjellja e flokëve konsiderohet minimalisht invazive, sidoqoftë është një procedurë kirurgjikale dhe disa njerëz do të kërkojnë mundësi të tjera për trajtimin e rënies [...]

2018-09-13T11:51:34+03:00September 13th, 2018|General|0 Comments
Go to Top