8 Gjërat që Duhet të Verifikoni Para se të Zgjidhni Kirurgun Tuaj

Mbjellja e flokëve është përhapur në treg pothuajse 60 vite më parë. Çfarëdo qoftë arsyeja pse ju kanë rënë flokët, në mos qoftë e domosdoshme, le të themi që procedura e mbjelljes së flokëve rekomandohet për ju. Ju mund të keni lexuar shumë informacione rreth saj dhe rreth kirurgëve që mund ta kryejnë këtë [...]

2018-11-30T12:01:52+03:00September 25th, 2018|General|0 Comments

Bazat e Operacionit të Mbjelljes së Flokëve me FUE

Nëse po vuani nga rënia e flokëve, duhet të filloni të hulumtoni informacione rreth mbjelljes së flokëve apo trajtime për rënien e flokëve. Në këtë artikull ju mund të zbuloni përgjigjen e pyetjes më të shpeshtë: Çfarë është mbjellja e flokës me metodën FUE? FUE(Nxjerrja e Njësisë Folikulare) [...]

2018-09-13T13:40:43+03:00September 13th, 2018|General|0 Comments

Mbjellja e Flokëve për Femrat

Rënia e flokëve tek meshkujt mund të jetë mendimi i parë që ju shkon në mendje kur dëgjoni rreth operacionit të mbjelljes së flokëve, por dita ditës femrat gjithashtu po përjetojnë rënie flokësh. Cilat janë shkaqet e rënies së flokëve te femrat? A rekomandohet mbjellja e flokëve për femrat që kanë rënie flokësh? Ekzistojnë [...]

2018-09-21T17:30:25+03:00September 13th, 2018|General|Comments Off on Mbjellja e Flokëve për Femrat

Terapia PRP për Rënien e Flokëve

Rënia e flokëve është një çështje që prek miliona njerëz çdo ditë dhe në përgjithësi nuk mund të trajtohet në mënyrë efektive duke përdorur mjetet juridike në shtëpi. Edhe pse mbjellja e flokëve konsiderohet minimalisht invazive, sidoqoftë është një procedurë kirurgjikale dhe disa njerëz do të kërkojnë mundësi të tjera për trajtimin e rënies [...]

2018-09-13T11:51:34+03:00September 13th, 2018|General|0 Comments

Mbjellja e Vetullave me Metodën FUE

Thuhet shpesh se sytë tanë na tregojnë emocionet dhe mendimet tona, pasi ato janë një nga mënyrat më të rëndësishme që kemi për të shprehur veten. Sidoqoftë, sytë tanë nuk janë mënyra e vetme për të shprehur veten, vetullat gjithashtu shërbejnë në një funksion të rëndësishëm shoqëror, pasi ndihmon njerëzit që të shprehin veten [...]

2018-09-13T10:59:42+03:00September 13th, 2018|General|0 Comments

Çfarë duhet të presim nga procedura e mbjelljes së flokëve me FUE?

Rënia e flokëve ka një ndikim shumë të madh në pamjen e njeriut dhe vetëbesimin e tij. Nëse rënia e flokëve apo të qenit qeros po ndikon negativisht në jetën tuaj, tani është koha të veproni! Ku duhet të filloni? Si fillim duhet të konsultoheni me një specialist dhe të diskutoni të gjitha llojet [...]

2018-09-10T10:55:22+03:00September 10th, 2018|General|0 Comments

5 Faktorë që Kontribuojnë në Dështimin e një Operacioni Mbjellje Flokësh

Ankthi është një reagim natyror i njeriut, sidomos para një operacioni estetik, siç është mbjellja e flokëve. Përveç kësaj, vlera e kënaqësisë e marrë nga një procedurë e suksesshme e mbjelljes së flokëve tejkalon pritshmëritë e pacientëve. Nëse po planifikoni t'i nënshtroheni një operacioni mbjellje flokësh me FUE, do duhet të merrni informacionin e [...]

2018-09-10T10:46:59+03:00September 8th, 2018|General|0 Comments

Faktorët që Përcaktojnë Koston e Operacionit të Mbjelljes së Flokëve

Mbjellja e flokëve nihet si një nga ndërhyrjet kirurgjikale e veçanta, metodat e së cilës janë zhvilluar shumë 15 vitet e fundit. Për shkak të këtyre zhvillimeve në një afat të shkurtër kohor, kostoja e operacionit të mbjelljes së flokëve është ulur ndjeshëm. 15 vite më parë, shpenzimet e kryerjes së një operacioni që [...]

2018-09-06T17:33:20+03:00September 6th, 2018|General|0 Comments

Çfarë është mbjellja e flokëve me DHI?

Mbjellja e flokëve me DHI quhet procesi i nxjerrjess së rrënjëve të flokëve nga zona dhuruese nëpërmjet një mikro motori dhe mbjellja e tyre në zonat problematike duke përdorur një pajisje të veçantë në formë kaligrafi që përmban një gjilpërë. Kur dëgjojmë rreth metodës DHI, gjëja e parë që na vjen ndërmend është metoda [...]

2018-09-06T17:15:08+03:00September 6th, 2018|General|0 Comments

10 Format Kryesore Të Rënies së Flokëve në Botë

Në ditët e sotme, shqetësimi më i madh që kanë njerëzit është rënia e flokëve(alopecia). Mendohej se kjo gjendje prekte vetëm meshkujt, por në dekadat e fundit çdo gjë ka ndryshuar dhe rënia e flokëve është bërë shqetësim madhor për femrat edhe për adoleshentët, duke prekur kështu çdo njeri në çfarëdolloj moshe. Pavarësisht faktit [...]

2018-11-07T17:49:09+03:00September 5th, 2018|General|0 Comments
Go to Top