Përgjigjet e 10 pyetjeve kryesore rreth mbjelljes së flokëve

T'i nënshtroheni një operacioni mbjelljeje flokësh nuk është një vendim i lehtë. Shpesh, marrja e një vendimi të tillë sjell dhe disa shqetësime të caktuara. Shqetësime rreth procesit dhe rezultateve janë mëse normale, por nëpërmjet kërkimit dhe marrjes së informacionit mund të largohen edhe këto shqetësime. Për tu siguruar që i keni analizuar të [...]

2018-11-07T17:48:09+03:00June 27th, 2018|General|0 Comments

Historiku i Mbjelljes së Flokëve

Rënia e flokëve shkaktohet nga një sërë faktorësh. Ashtu si meshkujt vuajnë nga rënia e flokëve për shkak të gjenetikës, ashtu edhe femrat vuajnë nga kjo gjë. Flokët që preken nga rënia nuk janë vetëm qimet e kokës, por edhe ato të fytyrës dhe të vetullave. Përveç rënies së flokëve që ndodh përgjithësisht te meshkujt, [...]

2018-06-11T12:24:09+03:00June 18th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments

Pyetjet më të shpeshta rreth mbjelljes së flokëve me metodën FUE

Metoda FUE konsiderohet si një nga metodat më të përhapura në Turqi dhe në rang botëror. Në mënyrë që t'ju ndihmojmë për të marrë një vendim të duhur, ne kemi përgatitur një listë të shkurtër me pyetjet më të shpeshta rreth teknikës FUE të mbjelljes së flokëve. A jam kandidati i duhur për ndërhyrjen [...]

2018-06-11T12:07:21+03:00June 11th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments

7 mënyrat se si mund të ndryshojë jeta juaj pas mbjelljes së flokëve

Rënia e flokëve prek mijëra njerëz, gjininë mashkullore dhe atë femërore gjithashtu. Përpos shkakut kryesor të rënies së flokëve i cili është i trashëguar, rënia e flokëve mund të ndodhë gjithashtu edhe nga mungesa e disa vitaminave në organizëm, nga stresi apo nga hormonet. Flokët që preken nuk janë vetëm flokët e kokës, por qimet [...]

2018-06-11T12:08:44+03:00June 9th, 2018|Mbjellja e Flokëve|0 Comments
Go to Top