Keni filluar të keni rënie flokësh? Nuk ju pëlqen më pamja juaj?

Ndjeni se ka ardhur koha të mendoni më shumë për veten tuaj?

Na kontaktoni sot për një konsultim falas dhe nisni një jetë të re duke filluar nga nesër. Mos prisni më gjatë! Ne përdorim metodën më profesionale dhe të vërtetuar shkencërisht. Ju sigurojmë se do të mbeteni 100% të kënaqur!

Mbjellja e flokëve me metodën FUE dhe me terapinë PRP.

Tanimë, mbjellja e flokëve nuk është më një taboo, dhe ajo më së shumti kryhet jashtë vendit. Turqia është një vendet më të specializuara për këtë ndërhyrje dhe gjithashtu më ekonomike se vendet e tjera. Një nga arsyet pse zgjedhin Turqinë për mbjellje flokësh është për shkak të teknologjisë moderne e cila bën të mundur pamjen natyrale të flokëve pas mbjelljes së tyre. Një arsye tjetër është fakti që edhe shumë njerëz të famshëm nga Hollywood apo vende tjera kanë zgjedhur Turqinë për të kryer mbjelljen e flokëve.

Mbjellja e flokëve është zgjidhja e vetme e përhershme për rifitimin dhe rritjen e tyre!

Ne mbjellim flokë duke filluar nga zonat më të thjeshta deri te më të komplikuarat.

Ne ofrojmë gjithashtu mbjellje Mjekre dhe Vetullash. Lexoni për më shumë në kutinë e emërtuar Mbjellja e Flokëve!

norwood hair loss scales

Nëse i hidhni një sy fotove të paraqitura më lart, mund të shikoni në cilën fazë të rënies së flokut jeni dhe mund të përcaktoni numrin e fijeve të flokut për të cilat keni nevojë.

Për më shumë rreth shërbimeve tona, lexoni si më poshtë:

A jam kandidati i duhur për ndërhyrjen FUE?
Çfarë është mbjellja e flokëve me metodën FUE dhe bisturitë Safir?
MË SHUMË INFORMACION RRETH TEKNIKËS FUE & TERAPISË PRP.
Na Kontaktoni!

Hapat e Mbjelljes së Flokëve…

1. Përgatitja

1. Përgatitja

Larja/ Pastrimi i zonës dhuruese dhe aplikimi i anestezisë lokale.

2. Nxjerrja e folikulave/ folikulat

2. Nxjerrja e folikulave/ folikulat

Specialistët tanë nxjerrin folikulat duke përdorur gjilpëra të posaçme. Nuk përdoret asnjë bisturi në këtë teknikë, ndaj nuk mund të quhet operacion.

3. Hapja e vrimave

3. Hapja e vrimave

Në këtë fazë bëhet hapja e vrimave në zonën problematike për të mbjellur flokët.

4. Hapi i katërt i mbjelljes së flokëve. Mbjellja e folikulave

4. Hapi i katërt i mbjelljes së flokëve. Mbjellja e folikulave

Qimet e flokut të nxjerra nga zona dhuruese mbillen në kanalet e hapura në zonën problematike.

Na Kontaktoni!

Komente nga pacientët tanë:

Kjo klinikë bashkë me doktorin janë shumë të famshëm dhe unë kisha dëgjuar më parë rreth tyre. E dija që ekipet në këtë klinikë kishin eksperiencë prej vitesh duke përdorur teknikën FUE dhe se ishin mëse të kualifikuar. Ata ishin padyshim zgjedhja ime e parë sapo vendosa të rifitoj flokët e humbur dhe jam 100% i kënaqur me rezultatin.
Mahmut Arslan

Akoma nuk arrij ta kuptoj çfarë ka ndodhur me flokët e mi, ndryshimin nga dikur në sot. Njerëzit nuk e besojnë kur u tregoj foto para dhe pas operacionit, mendojnë se po bëj shaka. Unë jam shumë i lumtur me vendimin që mora për t’i besuar doktor Serkan Aygin.

Kenan Akay